2020-2021 Mezuniyet Töreni ve Cübbe-Kep Dağıtımı hk.

M.Ü. Teknoloji Fakültesi Mezuniyet Tören 11 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18.00-20.00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı yerleşkesinde yapılacak olup, tören alanına 1 saat önceden ve Covid-19 salgınına karşı maske ve diğer korunma önlemlerine uyarak geliniz.

Cübbe/Keplerini Mezuniyet öncesinde teslim almak isteyen öğrencilerimiz Perşembe ve Cuma günleri (09 Eylül-10 Eylül)  Göztepe Kampüsü Teknoloji Fakültesi C Blok C007-Plastik Teknolojisi Laboratuarında Arş. Gör. Elif ULUTAŞ hocamızdan teslim alabilirler.

İsteyen öğrencilerimiz  tören alanında da imza ve kimlik karşılığı teslimatı yapılacaktır.

Cübbe/Kep için kimlik/ehliyet veya isteyen olursa 200 TL depozito ücret karşılığında teslim alınabilmektedir.

Cübbe/Kep geri alınmak üzere öğrencilere emanet verilmekte olup, geri iadesi mutlaka kimlik/ehliyet karşılığı ve imza ile yapılacaktır.

Arkadaşının yerine Cübbe/Kep almak isteyen depozito ücreti karşılığında teslim alabilir ve teslim edebilir.

BYS sistemine mezuniyet töreni için kayıt olamayan öğrenci arkadaşlar cübbe almaya geldiğinde ilgili listenin sonuna kimlik bilgilerini ekleyerek Cübbe/Kep teslim alabilir.

Mezuniyet Töreninde siz değerli öğrencilerimizle görüşmek üzere ...