Teknoloji FakültesiMetalurji ve Malzeme Mühendisliği

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

4. KOMPOZİT KARİYER GÜNLERİ

21 Şubat 2018 tarihinde İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen ve bölümümüz, SAHA İstanbul (Savunma, Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği), Kompozit Sanayicileri Derneği ve Mimar ve Mühendisler Öğrenci Kulübü tarafından ortak düzenlenen 4. Kompozit Kariyer Günleri etkinliğimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Etkinliğimizin açılış konuşmasını Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Münir TAŞDEMİR ve Kompozit Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tolga KUTLUĞ yapmıştır. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Münir TAŞDEMİR konuşmalarında "üniversite-sanayi işbirliğinin önemini ve bu tür etkinliklerin öğrenciler tarafından değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayarak etkinliğini düzenleyen bölümümüz öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçın BOZTOPRAK hocamıza teşekkür etmiştir. Kompozit Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tolga KUTLUĞ ise "kompozit sektörünün geleceğinden, ekonomik değerinden, Türkiye olarak bu sektördeki ihracat payımızın artmasından ve kompozit sektörünün giderek artan eleman ihtiyacı olduğundan" bahsetmiştir.

Etkinliğimize davetli konuşmacılar olarak Altıgen Panel, Cengiz Kompozit, DowAksa ve Sami Tongün A.Ş. firmaları katılım göstermişlerdir. Katılım gösteren firmalar ise öğrencilere "firmalarını, üretim yöntemleri ve ürünleri ile ilgili teknik konuları ve öğrencilerin staj ve iş imkanlarını" anlatmışlardır.

Bu sayfa tarafından en son 06.03.2018 13:16:31 tarihinde güncellenmiştir.