İş Yeri Eğitimi Akış Şeması

İşyeri Eğitimine gidilecek firma seçilmeden önce , ilgili firmanın çalışma alanı , işletme yeri vb özellikleri öğrenci tarafından araştırılmalıdır.

İşyeri Eğitimi 10 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak olup 24 Aralık 2018 Pazartesi günü bitecektir.

İşyeri Eğitimine gidilecek firmanın öğrenci tarafından bulunması halinde, öğrenci tarafından firmaya imzalattırılan yeni  protokoller ( 3 nüsha imzalı)  dilekçe ile birlikte Arş. Gör. Ali Alparslan ÇELİK'e  teslim edilmelidir.

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Güz Yarıyılında İş Yeri Eğitimine haftada 5 iş günü gidecek olan öğrencilerimizin, aşağıdaki Protokolü çalışmak istedikleri kurum/kurumlara imzalatarak Arş. Gör. Ali Alparslan ÇELİK'e teslim etmeleri gerekmektedir. İş Yeri Eğitimi için protokol getirmeyen öğrenciler, Bölüm tarafından anlaşma yapılan firmalar arasından tercih yapacaklardır.

Not:
a) Protokollerin Son Teslim Tarihi: 27.07.2018 Cuma mesai bitimi 'dır.
b) Her bir Protokol 3 adet düzenlenmeli ve tümü ıslak imzalı olmalıdır.
c) Protokol imzalanan firma, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği çalışma alanında faaliyet göstermeli ve İş yeri eğitimi için uygun olmalıdır (İş Yeri Eğitimi Yönergesini dikkatli inceleyiniz).
e) Yukarıdakilere ek olarak şunlar da istenmektedir:

• GSS Beyan Formu (2 Adet) [Dosya aşağıdadır]
  • Dekanlık'tan Onaylı Transkript (1 Adet)
  • Kimlik Fotokopisi (2 Adet)
  • Fotoğraf (1 Adet)

GSS beyan formu