MEDA’nın Modelleme ve Simülasyon Etkinliğine Yoğun Katılım

Marmara Engineering Design and Analysis (MEDA) Kulübünün 13 Ocak Perşembe günü düzenlediği ‘’Modelleme ve Simülasyon’’ başlıklı etkinliğe Onatus Öngörü Teknolojilerinden Malzeme ve Proses Geliştirme Mühendisi Yağız AKYILDIZ katıldı.

Açılış konuşmalarını Kulüp Başkanı Abdül Kerim ŞİMŞEK ve Kulüp Danışmanı Prof. Dr. Yahya BOZKURT’un yaptığı seminerde Yağız AKYILDIZ öğrencilere; Onatus Öngörü Teknolojilerinin Faaliyetleri, Hesaplamalı Malzeme Mühendisliği, Üretim Yöntemlerinin Modellenmesi ve Simülasyonları hakkında bilgiler verdi.

Seminerin bitiminde Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hasan ERDAL adına Kulüp Danışmanımız Prof. Dr. Yahya BOZKURT tarafından Yağız AKYILDIZ’a Teşekkür Belgesi takdim edildi. Seminerin gerçekleşmesinde katkı sağlayan Onatus Öngörü Teknolojilerine ve MEDA Kulübünün üyelerine teşekkür ederiz.