Yaz Stajı Sürelerinin Uzatılması hk.

Yaz stajı sırasında bayram tatili, firmadaki teknik sorunlar, rapor ve yaz okulu vb nedenlerle staja devam edemeyen öğrencilerimiz eksik staj günlerini staj sonunda tamamlamaları gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin sigorta sürelerinin uzatılması için Arş.Gör. Batuhan Soruşbay veya Arş.Gör. Elif ULUTAŞ ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Yaz stajı sırasında yaz okulundan ders alan öğrencilerimizin 09.08.2022 tarihi mesai bitimine kadar Yaz Okulu Dilekçesini doldurarak pdf formatında Arş.Gör. Batuhan Soruşbay veya Arş.Gör. Elif ULUTAŞ'a göndermesi gerekmektedir. Staj bitiş tarihleri yaz okulu ders günlerine göre revize edilecektir. Akşam ve haftasonu olan UZEM dersleri için dilekçe yazılmasına gerek yoktur.