Mezuniyet Töreni ve Cübbe Dağıtımı hk.

Sevgili Mezunlarımız,

Üniversitemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerine normal öğretim süresi içerisinde ya da mezun olabileceklerden katılmak isteyenler, aşağıda belirtilen “Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu”nda yer alan tıklayınız/dokununuz butonuna giriş yaparak kayıt formunu doldurmaları zorunludur. Bölümümüz mezuniyet töreni 11.09.2023 Pazartesi günü saat 18.00'de Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Yerleşkesi (Dragos Saha) gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet törenine katilim icin web sitesi üzerinden online başvuru yapamayan ögrencilerimiz Arş.Gör. Elif Ulutaş'a ad-soyad ve sistemsel problem sebebiyle basvuru yapamadiklarını içeren bir mail atmaları gerekmektedir. İsminiz sisteme manuel olarak eklenecektir.

Cübbe dağıtımı 06.09.2023 Çarşamba günü saat 13.30'dan sonra RTE Külliyesi T3-103'te Arş.Gör. Elif Ulutaş, 07.09.2023 Perşembe günü ise 10.00-14.00 arasında T3-107'de Öğr.Gör. Akay Nevcanoğlu tarafından yapılacaktır. Cübbelerini bu günlerde teslim alamayan öğrencilerimiz, tören öncesi cübbelerini tören alanında teslim alabilirler.

Tören sonrasında cübbelerini teslim etmeyen öğrencilerimizin diplomaları verilmeyecektir.

Mezuniyet Törenleriyle ilgili duyuruları birimlerin internet sayfalarından ve elektronik posta adreslerinize gönderilen iletilerden, üniversitemiz sosyal medya hesaplarından ve internet sayfasından takip etmeniz önemlidir.

Mezuniyet Törenlerine Katılım Başvurusu: 21.08.2023 tarih ve saat 14:00’dan itibaren tıklayınız/dokununuz! butonu aktif olacak ayrıca normal öğretim süresi içerisinde mezun olan ya da olacak olan öğrencilerimize SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Tören başvuruları mezun olunan birimin tören tarihinden 3 gün öncesine kadar yapılmış olmalıdır.

Arş.Gör. Elif ULUTAŞ
elif.ulutas@marmara.edu.tr