Yaz Stajı Evraklarının Teslim ve Mülakat Tarihlerinin Ertelenmesi hk.

Yaz stajı defterlerinin (online olarak Google Formlara yüklenecektir) ve EK-5: Staj Değerlendirme Formunun son teslim  tarihi  13.10.2023'e uzatılmıştır. Bu tarihten sonra sisteme belge yüklenemeyecek olup belgelerini yüklemeyen öğrencilerimizin stajları başarısız sayılacaktır. İş yeri eğitimine başlayacak ve staj evrakını (Ek-5: Staj Değerlendirme Formu) elden teslim edemeyecek olan öğrencilerimiz evraklarını kargo ile gönderebilirler. Staj evrakını kargo ile gönderen öğrencilerimizin staj mülakatları 20 Ekim tarihinde Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir (İleri tarihte ilgili duyuru yapılacaktır). Diğer öğrencilerimiz staj evraklarını Arş.Gör. Batuhan Soruşbay veya Arş.Gör. Elif Ulutaş'a elden teslim ettiklerinde staj mülakatları gerçekleştirilecektir. Staj evrakını elden teslim etmeye gelmeden önce staj defterinin sisteme yüklenmiş olması gerekmektedir.

Staj defterinin nasıl hazırlanması gerektiği ve diğer evraklar hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Staj evrakını kargo ile gönderecek öğrencilerimizin konu ile ilgili Arş.Gör. Batuhan Soruşbay veya Arş.Gör. Elif Ulutaş'a bilgi vermeleri gerekmektedir.

Adres: Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi
Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Maltepe Yerleşkesi T3 Blok, 3. kat, Oda no: 336