Yaz Stajı Defterlerinin Son Teslim Tarihi hk.

Yaz stajı defterlerinin son teslim tarihi 03.11.2022'dir. Bu tarihten sonra staj defteri kabul edilmecek olup, bu öğrencilerin stajları başarısız sayılacaktır. Herhangi bir neden ile staj defterini belirtilen tarihten önce teslim edemeyecek olan öğrencilerimizin mazeretlerini bildirmeleri gerekmektedir. 03.11.2022 tarihinden sonra belirtilen mazeretler kabul edilmeyecektir.

Şehir dışında olup staj defterini kargo ile teslim edecek öğrencilerimizin, kargo teslim gününün haftaiçine denk gelecek şekilde ayarlamaları gerekmektedir. Kargoya verilmeden önce mutlaka Arş.Gör. Batuhan Soruşbay ve Arş.Gör. Elif Ulutaş'a bilgi vermeleri gerekmektedir.

Adres: Marmara Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Aydınevler Mahallesi, İdealtepe Yolu, No: 15, 34854, Teknoloji Fakültesi, T3 3. Kat 336 Nolu Oda, Bölüm Sekreterliği Odası.
Alıcı Adı: Arş.Gör. Batuhan Soruşbay, Arş.Gör. Elif ULUTAŞ